Over ons

Face Facts & Style Beautysalon ligt in de mooie wijk Kralingen nabij het centrum van Rotterdam. Makkelijk te bereiken met auto of met openbare vervoer. Door ons aangeboden behandelingen worden uitgevoerd onder steriele en hygiënische omstandigheden. Wij zijn bezocht door veel klanten uit Nederland maar ook uit België, Duitsland en Frankrijk.

Edina (onze PMU Master) bezoekt vaak exclusieve masterclasses in het buitenland van de experts op dit gebied. Zij is gecertificeerd door de beste wereld masters ! Meeste opleidingen van wenkbrauw styling en pmu heeft zij bij beste internationale academy’s gevolgd en wereldleiders op het gebied van microblading/ permanente make up.

Naast behandelingen kunt u bij ons terecht voor veel PMU opleidingen.

Onze personeel biedt u een perfecte sfeer, hoogste kwaliteit, veilige apparatuur, beste pigmenten en volledige tevredenheid. Elk klant word persoonlijk behandeld.