Wat is Microblading?

Microblading is dé nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Voorheen was het compleet tatoeëren van de wenkbrauwen gebruikelijk, echter ziet dit er een stuk minder natuurlijk uit dan het resultaat van de Microblading techniek.Bij Microblading wordt er gebruik gemaakt van een nieuwe hairstroke techniek, waar permanente make-up als wenkbrauwhaartjes wordt gepigmenteerd. Het is vergelijkbaar met tatoeëren, maar is veel minder intensief en verschilt in de types van de gebruikte kleur en heeft  een veel subtielere aanpak dan het tatoeëren.Zelfs als de wenkbrauwen helemaal weg zijn, is het mogelijk een geheel nieuwe wenkbrauw te maken door middel van deze methode. Elk haartje wordt individueel met een microblading-blade  getekend. Er wordt  de juiste kleur pigment gekozen als uw natuurlijke wenkbrauwharen, zodat u het meest natuurlijke resultaat krijgt.

Als u weinig of geen wenkbrauwhaar heeft, zult u versteld staan ​​van de verandering die permanente make-up in het uiterlijk kan maken.

Uiteraard zijn potloden en poeders geschikt voor het tijdelijk verbeteren van de schaarse groei en van slecht gevormde of asymmetrische wenkbrauwen, maar in ndien u opzoek bent naar een langduriger resultaat, dan is de hairstroke of shadow techniek een ideale uitkomst. Als u een actief persoon bent die houdt van zwemmen, hardlopen, sauna bezoek of andere sportieve activiteiten, kan permanente make-up wenkbrauwen een ideale oplossing zijn.Perfect onder alle omstandigheden, uw Make-up blijft perfect.

Permanent mooi gedurende twee tot vijf jaar en vaak zelfs langer!

De houdbaarheid van het pigment hangt af van het huidtype en levenswijze (veel zonnen, cosmetische behandelingen enz.) De behandeling duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur.