PhiContour Opleiding July 12/13/14/15

Voor het eerst in Nederland, PhiContour!Onderdeel van Branko Babic PhiAcademy!
Wordt echt succesvol in je werk!

De eyeliners en volle Lips zijn weer HOT! 
Zoals we gewend zijn van de Phi Academy worden alleen de beste masters ingezet die hoge kwaliteit afleveren in hun werk! Het is van groot belang dat je kiest voor een professionele basis opleiding en docenten die jarenlange ervaring hebben met permanente make up. Wil je de perfecte eyeliner- en liptechnieken leren met garantie op de mooiste resultaten? Leer dan met PhiContour de nieuwste methodes voor het creëren van de beste resultaten voor uw klant!

Met deze cursus komt veel aan bod:

-Huidanalyse
-Spantechnieken
-Pigmentenleer
-Eyeliners
-Liptechnieken
-Naaldmodules
-Hygiene
-Contra indicaties
-Marketing
-Anatomie en tekenen
-Behandelplan opstellen
-Adviseren

En nog veel meer! Na deze training krijgt je ook nog online ondersteuning van de docenten en blijf je onder hun hoede zodat er genoeg tijd is om alle technieken te leren. Permanente make up opleiding voor eyeliners en lips! Leer alle beste technieken met PhiContour!

4 dagse opleiding+starterkit+6 mnd online support+toegang tot online forum met duizenden studenten van PhiAcademy

Wacht niet te lang! VOL=VOL

Introductieprijs voor NL! Dus extra voordeelig!

Voor aanmeldingen of meer info kan je contact opnemen met facefacts.style@hotmail.com of bel/app naar 0651036426