Microblading Perfection Training

Microblading Perfection Cursus

Deze 1 daagse cursus +3 maanden online ondersteuning iz zeer geschikt als opfriscursus of als u ergens anders opleiding had gevolgd maar nog steeds onzeker bent. U gaat werken met een live model en ziet hoe u de mooiste haartjes kunt tekenen zonder moeite! U krijgt ook extra tips voor nog mooiere genezingsresultaten en pigmentkeus.

Programma:

-kennismaking

-huidtypes

-microblading patronen

-pigmenten

-oefenen op latex

-werken op live model

Kosten zonder starter kit en 1 dagse cursus (4,5uur van 09.00uur t/m 13.30uur) zijn €550 ex btw.

Datum, tijdstip en locatie
De cursus kan in principe dagelijks, vaak ook in de weekenden gegeven worden. Na overleg plannen we een datum en tijdstip in. Onze locatie “Face Facts & Style” bevindt zich in Rotterdam/Oostzeedijk 320.

Inschrijven
Na inschrijving en (aan)betaling ontvang je de bevestiging met alle informatie per mail.

Contact info:

mail: facefacts.style@hotmail.com

☎️06-51036426