Pmu Verwijderen

Ben je niet blij met je permanente make-up op je wenkbrauwen, ogen of lippen? Is de permanente make-up verkeerd gezet of wil je het laten corrigeren?

Bij FF & S gebruiken wij de vloeistof methode. Het is de meeste effectieve en veilige methode van PMU removal. Wij hebben ook voor deze methode gekozen, omdat deze techniek heel nauwkeurig toegepast kan worden.

Je kunt dus met PMU removal vloeistof een stukje wenkbrauw of deel van je eyeliner behandelen, en het deel waar je tevreden over bent met rust laten. Maar het is ook mogelijk om complete permanente make-up behandelingen ongedaan te maken. Dit is mogelijk voor zowel PMU van je wenkbrauwen, eyeliner als lippen.

  • Korte downtime
  • Geen littekenvorming
  • Veilig te gebruiken rond je ogen
  • Verwijdert al het pigment uit je huid
  • Is zeer nauwkeurig
  • Minder pijnlijk dan laser
  • Tast haarzakjes niet aan
  • Geen beperking t.a.v. kleurgebruik

Hoe veel behandelingen heb ik nodig?

Meestal zijn er meerdere behandelingen nodig om al het pigment mooi te verwijderen. Na de eerste behandeling blijft er meestal nog wat pigment achter in je huid. Daarom plannen we 4 tot 6 weken later een tweede behandeling. Dan kunnen we zien hoeveel effect de eerste behandeling op het pigment heeft gehad en voorzichtig een inschatting maken over hoeveel behandelingen er nodig zijn om het gewenste eindresultaat te kunnen bereiken. 

Over het algemeen zijn 2 tot 3 behandelingen voldoende, maar dit kan ook oplopen naar 6 behandelingen. Dit is afhankelijk van welk pigment de vorige PMU artist heeft gebruikt, hoeveel pigment er in de huid aanwezig is, op welke diepte het pigment geplaatst is en hoelang het pigment er al zit.

Pmu Removal